FERT GERENDÁK


A FERT födémrendszer alapanyagát az előre gyártott födémgerendák és kerámia béléstestek alkotják. Ez a rendszer számos előnyt képvisel az építkezésben: a födémgerendák alacsony önsúlya (8,5-13,0 kg/m) biztosítja egyszerű és gyors felhelyezésüket a falra, nincs szükség emelőre,az egész szerkezet alacsony önsúlya miatt csökkennek az alátámasztás költségei, a födémgerendák beépítésre készen kerülnek a vásárlóhoz, további vasalásra nincs szükség, a gerendaméretek széleskörű kínálatával (10 cm-es méretlépcsővel készülnek) kizárt a hulladék képződése a beépítés folyamán, az erre a célra kialakított kerámia alap lehetővé teszi az alsó felületek további megmunkálását, a rendszer alacsony önsúlya és egyszerű összeszerelhetősége lehetővé teszi alkalmazását nemcsak új építkezéseknél, hanem utólagos beépítésnél és a már meglevő épületek felújításánál is.

Az általunk gyártott födémgerendákat a szabadkai Építészeti Egyetem minősítette. A szabvány szerinti födémgerendák 6,40 m hosszúságig és max. 1,50 kN/m² terhelhetőségig készülnek.
Ha Önnek ettől hosszabb födémgerendákra vagy igény szerinti erősítésre van szüksége - nálunk erre is megoldásra talál. Tervrajza alapján pontosan el tudjuk készíteni a szükséges födémgerenda és béléstest specifikációját.

A minőséget és bizalmat több mint 30 éves tapasztalattal és több százezer méternyi legyártott födémgerendával tudjuk igazolni.

Fert födém beépítési útmutató