Állásajánlat

Tevékenységünk szerteágazó, ezért sokféle eszközt és munkafeladat elvégzését igényli, így álláslehetőségeink a szakmai területek széles körét fedik le.

Betonból készült termékeink gyártásához különböző betonipari és betonacél feldolgozó gépeket és szerszámokat használunk. Bádogosműhelyünkben lemezből készült termékeink készülnek. Használunk még samottelemeket, kőzetgyapotot feldolgozó eszközöket, különböző betonkiöntő sablonokat.

Termékeink forgalmazása és a termelési anyagok beszerzése mellett építkezési anyagok árusításához saját 5, 7,5 és 24 tonnás járművekkel végezzük az áruszállítást. Az anyagok belső szállítása elektromos és gázolaj üzemeltetésű targoncákkal és rakodógépekkel történik.

A cég keretein belül üzemeltetett karbantartó részleg végzi a termelési gépek és a szállítóeszközök karbantartását, valamint új gépek, eszközök gyártását.

Kereskedelmi egységünkben építkezéshez, külső és belső épületfelújításhoz szükséges anyagok árusításával és házhozszállításával foglalkozunk.

Az irodai és vezetői munkahelyeken az értékesítés, a termelés, a szállítás és a karbantartás irányítása, valamint a pénzügyes, adminisztratív, könyvelői, informatikai és marketing jellegű munkafeladatok végzése történik.

A cég munkanapokon délelőtti műszakban üzemel, szombati nyitva tartás csak a kiskereskedelmi egységben van.

Jelenlegi szabad munkahelyek:
► termelési munkás,
► kereskedő a kiskereskedelmi egységben,
► karbantartó.

Amennyiben a kiírt állásajánlatok között most nem talált megfelelőt, akkor is elküldheti önéletrajzát és az önnek megfelelő munkavégzés leírását a posao.montel@gmail.com e-mail címre. Ha a jövőben a profiljának megfelelő munkakört tudunk kínálni, kapcsolatba lépünk önnel.