RÓLUNK


A „Montel“ vállalat, mint építőanyag gyártó üzem 1988-ban alakult meg. Székhelye Kishegyesen, a Szabadkát és Újvidéket összekötő regionális út mellett, saját 11500 m² területű telephelyén található. A vállalat fejlődését a fert gerendák, vagyis az emeletközi konstrukciók és mennyezetek kialakítására legelterjedtebb szerkezet gyártása alapozta meg. Időközben igazítani tudtuk a termelés irányvitelét a piac követelményeihez, és ennek eredményeként bővült saját termékeink skálája: kéményrendszerek, könnyűbetonból készült falazó és ventillációs blokkok, zsalublokkok, beton csövek és –oszlopok, áthidaló gerendák, megmunkált betonvas.

Megállás nélkül kutatjuk ügyfeleink igényeit, ezért folyamatosan igyekszünk minőségi késztermékeket és szolgáltatásokat nyújtani. Mindez tükrözi alkalmazottaink szorgalmas munkáját és a technológiai fejlesztéseket nap mint nap. A termelési program fejlődésével párhuzamosan - a vállalat keretein belül - építőanyag forgalmazása céljából fatelepet nyitottunk. Az „alapoktól a tetőig” irányelvre hagyatkozva, és a kínálat kiegészítése eredményeként az áruforgalom évről-évre növekeszik.

Vásárlóink eredményesebb kiszolgálása érdekében a vállalat rendelkezik 2,5 - 25 tonna teherbírású szállítási eszközökkel. Így, a helyi kiszállítás mellett teljes eladási körzetünkben is biztosítani tudjuk termékeink házhozszállítását. A Montel termékei főleg Vajdaság területén vannak jelen, a belföldi forgalmazáson kívül saját termékeinket a szomszédos országokba is szállítjuk.